ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ιανουάριο του 2012, στην καρδιά της Καλλιθέας, άνοιξε τις πόρτες του ένα παντοπωλείο που υποσχέθηκε να φέρει την αυθεντική γεύση της Κρήτης στην πόλη. Το κατάστημά μας είναι αφιερωμένο στην παράδοση και την κρητική κουζίνα, προσφέροντας μια ποικιλία από προϊόντα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από μικρές, τοπικές παραγωγές.

Στο παντοπωλείο μας, θα βρείτε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, μέλι, τυριά, παξιμάδια, βότανα και φυσικά την καλύτερη τσικουδιά. Κάθε προϊόν έχει επιλεγεί με προσοχή και αγάπη, με στόχο να σας προσφέρουμε μια γευστική εμπειρία που θυμίζει τη Μεγαλόνησο.
Πιστεύουμε στην αξία της απλότητας και της ποιότητας στη διατροφή. Για εμάς, η διατροφή ειναι μια φιλοσοφία που επιδιώκουμε να την μοιραστούμε μαζί σας.. Στο παντοπωλείο μας, η παράδοση συναντά την ποιότητα και την αγάπη για το καλό φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα μας και ανακαλύψτε τις γνήσιες γεύσεις της Κρήτης και όχι μόνο!

Σας προσκαλούμε να κάνετε τις παραγγελίες σας και μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος, όπου μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και εμείς θα φροντίσουμε με υπευθυνότητα να σας τα παραδώσουμε άμεσα .
Το παντοπωλείο μας στην Καλλιθέα φέρνει όλη την Κρήτη, με αυθεντικές γεύσεις και καλούδια από τον τόπο μας. Σας περιμένουμε να γευτείτε τα παραδοσιακά μας προϊόντα και να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!